27 August 2016

Ut ur sommaren, Petra nästa!


Nu är det dags att öka tempot. Semestern är slut sedan några veckor tillbaka och arbetet är i full gång. Petra kommer alldeles för snabbt flygande mot min gamla, trötta kropp. Känner mig dock nåt så när laddad för det stora äventyret, hoppas och tror att jag ska klara av värmen och alla backarna för att kunna passera mållinjen i upprätt ställning.

Tyvärr har bloggen legat i sommarträda men nu har vi förhoppning om att försöka hålla ett rimligt tempo med inlägg och kommentarer angående vår kampanj. Vi har fortfarande fantastiska upplevelser från Kapstaden att dela med oss av.

När jag kommer hem från Jordanien är det dags att i ord och bild på flera ställen i Halmstad förmedla våra tankar och upplevelser nere i Kapstaden.

Vi har nu fått hem ett antal produkter från Philanis produktion nere i Khayelitsha producerade av tidigare arbetslösa kvinnor ute i kåkstaden. Fantastiskt fina väskor, grillförkläden och mycket annat som kommer att erbjudas till försäljning under våra föreläsningar. Först till kvarnen...

No comments:

Post a Comment