26 March 2017

Framtiden är ljus


Resan närmar sig sitt slut. Det har varit en något omtumlande vistelse här nere i södern. Varvat med stor besvikelse samt riktiga höjdare. Där det majestätiska taffelberget står för den bokstavliga höjdaren. Men mest glädjande var mitt samtal med Ingrid Le Roux och att hon trots allt ställde upp på videoinspelningen. Har precis fått se Eric Millers fantastiska slutredigering. Stort privilegium att få arbeta tillsammans med denna oerhört professionella fotograf som dessutom har ett stort varmt hjärta vilket brinner för att bekämpa orättvisor och fattigdom.

Videon kommer att vara guld värd under resten av vår kampanj. Ingrids starka support för vår kampanj kommer att vara ledstjärna inför det fortsatta arbetet som nu kommer att accentueras under resten av året. Stark support och fantastisk uppmuntran även från familjen Hallonsten vilka jag fick förmånen att besöka lördag kväll. Herman och Gunilla imponerar verkligen med ett oerhört stort engagemang för det internationella arbetet. Fick avnjuta fantastiskt god fiskgryta samt massor med fina tips inför kampanjens fortsättning.

Så trots att jag inte fick träffa Sisipho och inte följa med Mentor mammorna på deras hembesök har det varit en fantastisk vecka här nere vilken tillfört massor med energi inför fortsättningen. Nu gäller det att komma igång på allvar med löpträningen vilken försummats de sista veckorna främst på grund av tidigare förkylning.


Det känns som framtiden har ljusnat. Stor tacksamhet till Ingrid Le Roux, familjen Hallonsten och Eric Miller.


No comments:

Post a Comment