25 April 2017

Sydpolen närmar sig


Nu börjar det smyga sig in en svag känsla av oro och osäkerhet. Sydpolen och den 24 november kommer närmare och närmare för varje dag. Och nu finns inte längre någon återvändo. Sista delen av anmälningsavgiften är betald. Flyget ner till Punta Arenas, Chile är bokat och betalt.

I dag är det ca 45 minusgrader nere på Sydpolen, här på Kärleken är det ca 6 grader varmt och jag fryser. Nu börjar jakten på värmande kläder, skor och vantar. Tips mottages tacksamt.

Träningen har tyvärr blivit lite mer oregelbunden än planerat på grund av sjukdomar i familjen. Men vi hoppas och tror att vi ska vara redo när startskottet går den 24 november för 42 195 meter på Sydpolens frusna underlag.

Har varit ute på flera föreläsningar sen jag kom hem från Sydafrika. Tackar tusen för alla uppmuntrande ord och framför allt bidrag till vår kampanj LÅT FLER FÅ FYLLA FEM. Brinner för att dela med mig så mycket som möjligt av förhållandena nere i kåkstäderna och det fantastiska arbete som utförs av Mentor mammorna. Hör gärna av er om det finns intresse av att boka föreläsning vilken är helt kostnadsfritt.

Den 3 maj ska vi ner till Stadsbiblioteket i Halmstad för att visa bilder och prata om vår kampanj med början kl 18.00. Varmt välkomna.Lika välkommen är man upp till Kärlekens höjder den 6 maj kl 09.30 för gratis frukost samt information om kampanjen och mina-våra lopp. Plats NTO-gården, Göteborgsvägen 49. Anmälan till lena@mediasound.se eller tel. 073 027 86 45.

No comments:

Post a Comment