2 June 2017


Efter en relativt lång tystnad har vi en för oss och kampanjen trevlig nyhet att förtälja. Vi har fått möjlighet att medverka med utställningstält under Tall Ship Races, Halmstad fredag 30 juni, lördag 1 juli samt söndag 2 juli.
Vi kommer att få tillgång till ett tält ca 4 x 4 meter där vi kommer att ha bildvisning relaterad till vår kampanj LÅT FLER FÅ FYLLA FEM. Förhoppningsvis kommer vi att kunna bjuda på någon form av förfriskning. Avsikten är att Andreas och jag ska springa ett maratonlopp någon eller några av dagarna. Vi är inte träningsmässigt färdiga för att springa ett helt maratonlopp varför vi springer 2 mil var och avslutar med att gemensamt springa de sista 2195 meterna tillsammans.

Svenska Kyrkans Internationella arbete kommer att på något sätt medverka, hur är för närvarande inte helt klart.

Vi kommer att behöva ett flertal frivilliga för att kunna bemanna vårt tält. Alla som är intresserade av internationellt hjälparbete är välkomna att höra av sig.Nu gäller det verkligen att öka takten vad gäller träning. Vårt springande under ”festivalen” kommer att gå i socialt tempo för att kunna dela high five och prata med intresserade. Vi hoppas att kunna samla in en hel del pengar för att FLER SKA KUNNA FÅ FYLLA FEM ÅR. Insamlade pengar går som vanligt via Svenska Kyrkans Internationella arbete till Mentor mammornas viktiga arbete i Kapstaden, Swaziland och Etiopien.

No comments:

Post a Comment