18 June 2017

Nu kör vi


Fredag den 30 juni kl 12.00 går startskottet för Tall Ship Maraton. Andreas och jag kommer att springa en stafettmaraton där vi springer halva sträckan var. Vi kommer att till största delen springa-röra oss inom ”festivalområdet” och kommer att lunka fram i ett makligt tempo utan att titta på klockan för att få en bra tid. Avsikten är i stället att väcka uppmärksamhet för vår kampanj LÅT FLER FÅ FYLLA FEM där vi tillsammans med Svenska Kyrkans Internationella arbete och Halmstads församling vill försöka medvetandegöra den förfärliga nöd som råder på många ställen på vårt klot.
För att ro iland land arrangemanget behöver vi hjälp i form av frivilliga som vill göra en insats för de utsatta barnen nere i Kapstadens förfärliga kåkstäder. Alla som är intresserade och brinner för internationellt arbete är välkomna att anmäla intresse. Vi behöver i första hand hjälp med att bemanna vårt tält. Vi har ”öppet” mellan 12-21 fredag 30 juni, lördag, söndag samt måndag 3 juli mellan 12-16.
Är det någon som har lust, möjlighet att baka bullar eller småkakor, för servering vid tältet, tas det emot med stor tacksamhet. Anmälan kan göras här på bloggen eller via telefon på Håkans nummer 0706924960 så hörs vi.
No comments:

Post a Comment