15 November 2017

3 dagar kvar


Nu börjar det verkligen att dra ihop sig. När avresedagen låg långt fram i tiden kändes allt bara häftigt och roligt. Nu känns det som Sydpolen kommer flygande mot oss i allt snabbare takt. Med endast 3 dagar till avresa börjar det milt sagt kännas lite pirrigt. Nu känns upplägget inte längre helt invändningsfritt, det är med en skräckblandad förtjusning som vi ser fram emot att få möta kylan där nere. Bara tanken på att gå och lägga sig för att sova i ett litet 2-mannatält känns lite märklig. Hoppas inte tältet är översnöat när vi vaknar. Som tur är finns ingen anledning att frukta vilda djur. Inga isbjörnar och sannolikt inte heller några pingviner.

Sista veckorna har varit väldigt intensiva. Vi har testat vår utrustning i frysrum två gånger tillsammans med Hallandsposten och SvT Halland. I går tisdag sändes inslaget i lokalTV. Inslaget uppmärksammades i Stockholm och i dag fick jag ett telefonsamtal från Morgonstudion i SvT1 som vill att vi ska medverka i programmet i morgon bitti ca 07.50. Spännande, medverkan kommer att ske via skype.

I söndags kväll den 12 november var vi uppe i Göteborg och sprang i Skidome, inomhusskidanläggningen för att testa skornas grepp på underlaget. Vi fick bekräftelse på att vi har rätt utrustning. Vi känner oss väl förberedda vad gäller kläder och skor.

Däremot har träningen fått stå tillbaka oroväckande mycket för min egen del. Min baksida lår är fortfarande inte historia. Men vi är förhoppningsfulla inför äventyret och möjligheten att få visa upp vår kampanj tillsammans med Svenska Kyrkans Internationella arbete. Vill tacka tusen för allt stöd och support ifrån Uppsala och många frivilliga inom det internationella arbetet.

Nu är det dags att stödja vår kampanj LÅT FLER FÅ FYLLA FEM vilket man lättast gör genom att
 
- SMS:a MARATON100 eller 200 till 72905 för att skänka 100 respektive 200 kr

- Swisha till 9001223 skriv MARATON i meddelandefältet 

- Plusgiro 90 01 22-3 skriv MARATON i meddelandefältet 

- Bankgiro 900-1223 skriv MARATON i meddelandefältet
 
 

No comments:

Post a Comment